5 modetrends die we overal tegenkomen in 2019

by admin

Wie zegt nieuwjaar, zegt nieuwe garderobe. Goed! Natuurlijk zal ik het grootste deel van mijn kleding behouden, maar ik wil nog steeds mijn garderobe opfrissen door enkele trends te geven van het jaar dat ik leuk vind. Dus heb ik een lijst samengesteld met de kleding en accessoires die je waarschijnlijk in 2019 zult zien. Korte fiets

fietsbroek

Het duurde lang voordat ik van deze mode hield , Nu ik weet hoe ik het moet regelen, krijg ik meer en meer smaak en het is absoluut een blik die ik deze zomer ga nemen.

Le Blazer oversized

De Blazer is altijd bij je, jaar na jaar. Het wordt elk jaar opnieuw uitgevonden. Voor het jaar 2019 is de blazer eerder overmaats dan aangepast.

Groen en neon geel

Een kleur die klopt, wil je er een? Hier is er een! Groen en neon geel zijn aanwezig als het niet al in de winkels is. Een kleine truc om de neontrendement onder de knie te krijgen: geef je neonstuk neutrale kleuren zoals zwart of beige.

Retro oorbellen

Kies retro-stijl gouden oorbellen om je outfit compleet te maken. Oorbellen met ovale, ronde vormen zijn op dit moment erg populair en geven je gezicht een mooi lichtpunt.

Chunky Sneakers

Je kunt deze schoenen in verschillende maten vinden. Zorg ervoor dat je een maat kiest die je silhouet niet te veel vervormt. Aan de andere kant lijkt het een grote voet te hebben. Als het goed is gerangschikt, kunt u een mooie look creëren. Schik het met een maxi rok of met je geruite broek.