Model Natalia Shardin en tatoeage

by admin

Natalia Aanbidding Shardin Modelfotografie. Anderen hun passie – natuurlijk, tatoeages. Over zichzelf en zijn kleine tattoo Natalia zegt ons magazine in dit artikel.

Natalia Shardin

Op dit moment woon ik in Moskou, met zijn minnares, werkte ik als beheerder in de streetwear-shop van ‘Freshdead’. Mijn grootste zorg – het gaat bijna schieten. Ik wil mezelf in dit opzicht herkennen, en veel succes behalen, en ik streef naar niets.

Over Tattoos kan veel zeggen, maar een van mijn favorieten – een zeester op de borst. Het idee was een obsessie, en ik droeg het een lange tijd, heeft in Minsk nog niet aangekomen (op het moment woonde ik in Wit-Rusland), adviseerde ik vrienden Cyril “Renor” Matusevich te draaien, en ik besefte dat Ik had het niet mis toen ik de schets van een hair-in-precies zag zoals ik wilde. En werkte met meesters als Alexander en Gene Todryk Medusa. Hij is momenteel met Eugene Clockwork’om.

Natalia Shardin2

Natalia Shardin3

I werkte als ober in TNT rots Club in Minsk, toen een van de gasten op zoek naar de tatoeage in de vorm van doodskisten met vleermuis vleugels op mijn voeten, zei: “Fashion panty u”

Natalia Shardin4

Natalia Shardin6